news
logo Penzion Kuria

DENNÉ MENU

11.07.0005
 Penzión Kúria      Menu na týždeň    1.6. do 5.6.2020     Výdaj jedál denného menu od:  10.30  do:  14.00 hodiny                       Pondelok:     ...
čítaj viac >>>

04.06.2020 aquapark ninak

Denné menu >

Novinky

11.07.0005 DENNÉ MENU

 Penzión Kúria  

 

 Menu na týždeň    1.6. do 5.6.2020

 

  Výdaj jedál denného menu od:  10.30  do:  14.00 hodiny                    

 

Pondelok:      1.6..2020

1,-        Polievka :  Zemiaková kyslá, chlieb   1,7      

4,-                  1:    Pikantné bravčové medailony, dusená ryža          1

4,50              2:         Zapečené kuracie prsia so šunkou a syrom, opekané zemiaky     1,7

5,50              XXL:    Morčacie prsia so slivkovou omáčkou, ½ ryža, ½ opekané zemiaky   1,7                                                                                                                                OVOCIE                                                                                                                                                                                      

Utorok:           2.6.2020

 1,-                 Polievka:  Hŕstková, chlieb      1,7

 4,-                 1:         Mexické kuracie soté, ½ ryža, ½ americké zemiaky           1,7

 4,50              2:         Mletý syrový rezeň, zemiaková kaša, miešaný šalát     1,3,7

5,50              XXL:    Morčacie prsia so slivkovou omáčkou, ½ ryža, ½ opekané zemiaky                    1,7                                                                                                                                                                                DEZERT                                   

            

 

Streda:  3.6.2020                                             

  1,-               Polievka:  Cesnaková číra so syrom a opraženým chlebom                       7

 4,-            1:    Kurací perkelt, cestovina              1,7

 4,50              2:         Vyprážaný bravčový rezeň, zemiakový šalát        1,3,7,10

5,50              XXL:    Morčacie prsia so slivkovou omáčkou, ½ ryža, ½ opekané zemiaky 1,7                                                                                                             

 

Štvrtok :         4.6.2020                                            

 1,-                 Polievka:  Kelová s párkom, chlieb   1,7

4,-                1:         Marinované kuracie prsia, opekané zemiaky        6,10

 4,50              2:         Bravčový plátok s volským okom, ½ ryža, ½ hranolky                              1,3

 5,50              XXL:    Morčacie prsia so slivkovou omáčkou, ½ ryža, ½ opekané zemiaky                    1,7                                                                                                                                                             DEZERT

 

Piatok             5.6.2020

 1,-                  Polievka :  Pórová s vajcom, chlieb1,3

 4,-                 1:         Bravčové rezance so syrovo-nivovou omáčkou, dusená ryža          1,7

 4,50          2:    Halušky s bryndzou a slaninou   1,7

5,50              XXL:    Morčacie prsia so slivkovou omáčkou, ½ ryža, ½ opekané zemiaky                     1,7

 

 1.Obilniny, 2. Kôrovce, 3.vajcia, 4.ryby, 5.arašidy, 6.sójové zrná, 7.mlieko, 8.orechy, 9.zeler, 10.horčica, 11.sézamové semená, 12.kysličník siričitý a siričitany , 13.vlčí bôb, 14.mäkkýše .

  

  Polovičné porcie z denného menu sa nerobia

  

Váha mäsa na denné menu v surovom stave je 120g.

Jedálny lístok zostavila: Martina Macáková a Slobodová Táňa