news
logo Penzion Kuria

Oravapass

10.01.2013
Ponúkame Oravapass k ubytovaniu, rôzne zľavy od 5 do 20 % www.oravapass.sk...
čítaj viac >>>

21.01.2020

DENNÉ MENU

11.07.0005
Penzión Kúria        Menu na týždeň    20.1. do 24.1.2020     Výdaj jedál denného menu od:  10.30  do:  14.00 hodiny               ...
čítaj viac >>>

21.01.2020 aquapark ninak

Denné menu >
Navigácia: Novinky > DENNÉ MENU

11.07.0005 00:00:00 DENNÉ MENU

Penzión Kúria  

 

   Menu na týždeň    20.1. do 24.1.2020

 

  Výdaj jedál denného menu od:  10.30  do:  14.00 hodiny       

 

            

 

Pondelok:      20.1.2020

 1,-                 Polievka :  Fazuľová so zeleninou a rezancami, chlieb                      1,7,9

 4,-                 1:         Kuracie prsia v slaninovom obale, opekané zemiaky                            1

 4,50              2:         Bravčové na srbsky spôsob, dusená ryža                                     1

 5,50              XXL:  Bravčový plátok so šampiňónovou omáčkou, 100g ryža, 100g americké zemiaky            1,7                                                                                                                                                                                OVOCIE                                                                                

 

Utorok:           21.1.2020

 1,-                 Polievka:   Slepačí vývar so zeleninou a cestovinou                9

 4,-                 1:         Kuracia špecialita, ½ ryža, ½ americké zemiaky                  1,7

4,50              2:         Bravčové rizoto so syrom, kyslá uhorka    7

 5,50              XXL:  Bravčový plátok so šampiňónovou omáčkou, 100g ryža, 100g americké zemiaky 1,7                                                                                                                                                      DEZERT

 

 

 

Streda:           22.1.2020

1,-                 Polievka :  Brokolicová krémová, chlieb1,7

 4,-                 1:         Maďarský bravčový perkelt, cestovina                                 1,7

 4,50               2:          Kurací rezeň v sezame, zemiaková kaša s mrkvou, cvikla                    1,3,7,11

5,50             XXL:  Bravčový plátok so šampiňónovou omáčkou, 100g ryža, 100g americké zemiaky   1,7                                                                                                                      

 

Štvrtok :         23.1.2020                              

1,-                   Polievka:  Paradajková s mletým mäsom, cestovinou a bylinkami                                 1,7

 4,-                   1:          Kuracie soté na čínskej zelenine, ½ ryža, ½ hranolky   1

 4,50              2:         Bratislavské plece, knedľa     1,7

5,-50             XXL: Bravčový plátok so šampiňónovou omáčkou, 100g ryža, 100g americké zemiaky             1,7                                                                                                                                                                                      DEZERT

 

 

Piatok:           24.1.2020

 1,-                   Polievka:  Zemiaková kyslá, chlieb    1,7

4,-                   1:          Kuracie prsia zapečené so špargľou a syrom, ½ ryža, ½ opekané zemiaky     1,7

 4,50               2:          Vyprážané rybie filé, varené zemiaky, tatárska omáčka                1,3,4,7

5,-50             XXL:  Bravčový plátok so šampiňónovou omáčkou, 100g ryža, 100g americké zemiaky             1,7

 

 

 

1.Obilniny, 2. Kôrovce, 3.vajcia, 4.ryby, 5.arašidy, 6.sójové zrná, 7.mlieko, 8.orechy, 9.zeler, 10.horčica, 11.sézamové semená, 12.kysličník siričitý a siričitany , 13.vlčí bôb, 14.mäkkýše .

 

  

  Polovičné porcie z denného menu sa nerobia

 

  

Váha mäsa na denné menu v surovom stave je 120g.

 

Jedálny lístok zostavila: Martina Macáková a Tatiana Slobodová