news
logo Penzion Kuria

Oravapass

10.01.2013
Ponúkame Oravapass k ubytovaniu, rôzne zľavy od 5 do 20 % www.oravapass.sk...
čítaj viac >>>

14.10.2019

DENNÉ MENU

11.07.0005
 Penzión Kúria      Menu na týždeň    14.10. do 18.10.2019    Výdaj jedál denného menu od:  10.30  do:  14.00 hodiny                       Pondelok:      14.10.2019   1,-  ...
čítaj viac >>>

14.10.2019 aquapark ninak

Denné menu >
Navigácia: Novinky > DENNÉ MENU

11.07.0005 00:00:00 DENNÉ MENU

 Penzión Kúria  

 

 Menu na týždeň    14.10. do 18.10.2019

 

 Výdaj jedál denného menu od:  10.30  do:  14.00 hodiny                    

 

Pondelok:      14.10.2019

 

1,-                 Polievka :  Hubová so zemiakmi a zeleninou, chlieb  1,9      

 

3,70              1:         120g Kurací plátok so syrovo-nivovou omáčkou, dusená ryža   1,7

 

4,-                 2:         120g Bravčové medailonky na kari, opekané zemiaky       1,7

 

5,-       XXL:  150g Bravčové rezy s klobásou, 100g ryža, 100g americké zemiaky 1                                                                               OVOCIE

 

                                   

 

Utorok:           15.10.2019

 

1,-                 Polievka:  Zelerová s rascou a opraženým chlebom   1,7

 

3,70              1:         120g Prírodné kuracie prsia so šampiňónmi, hrášková ryža    1,7

4,-                 2:         120g Vyprážaný bravčový rezeň, zemiakový šalát         1,3,7,10

5,-       XXL:  150g Bravčové rezy s klobásou, 100g ryža, 100g americké zemiaky   1                                                                                                                   DEZERT

 

 

 

Streda:           16.10.2019

1,-       Polievka :  Talianska s cestovinou a syrom    1

 3,70              1:         120g Bravčové soté na horčicovej omáčke, ½ ryža, ½ hranolky 1,7,10

 4,-                 2:         150g Vyprážané vykostené kuracie stehno, zemiaková kaša, kompót            1,3,7

5,-       XXL:  150g Bravčové rezy s klobásou, 100g ryža, 100g americké zemiaky  1                                                                                                                                                                                                 

 

 

 

Štvrtok :         17.10.2019 

1,-                   Polievka:  Slepačí vývar so špenátovými haluškami a zeleninou       1,3,7,9 

 3,70              1:         120g Kuracie medailony v čínskom cestíčku, varené zemiaky, kyslá uhorka 1.7

 4,-                 2:         120g  Pečené bravčové plece, dusená červená kapusta, knedľa 

 5,-       XXL:  150g Bravčové rezy s klobásou, 100g ryža, 100g americké zemiaky  1                                                                                                                                                                    DEZERT

 

Piatok:           18.10.2019

1,-                  Polievka :  Kapustová kyslá, chlieb  

3,70             1:         120g Kurací perkelt, maslové halušky     1,7        

4,-                2:         120g Vyprážaný encián, hranolky, tatárska omáčka    1,3,7

 5,-       XXL:  150g Bravčové rezy s klobásou, 100g ryža, 100g americké zemiaky                                             1

 

                                                                                                                                                                            

 

 

 

1.Obilniny, 2. Kôrovce, 3.vajcia, 4.ryby, 5.arašidy, 6.sójové zrná, 7.mlieko, 8.orechy, 9.zeler, 10.horčica, 11.sézamové semená, 12.kysličník siričitý a siričitany , 13.vlčí bôb, 14.mäkkýše .

 

 

 

 

 

 

 

  Polovičné porcie z denného menu sa nerobia

 

                                                

 

Váha mäsa na denné menu v surovom stave je 120g.

 

Jedálny lístok zostavila: Martina Macáková a Zdeno Bubala