news
logo Penzion Kuria

Oravapass

10.01.2013
Ponúkame Oravapass k ubytovaniu, rôzne zľavy od 5 do 20 % www.oravapass.sk...
čítaj viac >>>

20.02.2020

DENNÉ MENU

11.07.0005
                                                      Penzión Kúria     Menu na týždeň    17.2. do 21.2.2020    Výdaj jedál denného menu od:  10.30  do:  14.00 hodiny       ...
čítaj viac >>>

20.02.2020 aquapark ninak

Denné menu >
Navigácia: Novinky > DENNÉ MENU

11.07.0005 00:00:00 DENNÉ MENU

                                                      Penzión Kúria  

  Menu na týždeň    17.2. do 21.2.2020

 

 Výdaj jedál denného menu od:  10.30  do:  14.00 hodiny       

 

            

 

Pondelok:      17.2.2020

1,-                 Polievka :  Fazuľová kyslá, chlieb   1,7

 4,-                 1:         Prírodný Gordon-Blue, dusená ryža    1,7

 4,50              2:         Balkánsky plameň, ½ ryža, ½ americké zemiaky                     

 5,50              XXL:  Bravčové rezy s červenou fazuľou, 100g ryža, 100g opekané zemiaky  1,7                                                                                                                                                                                OVOCIE                                                                                

 

Utorok:           18.2.2020

 1,-                 Polievka:  Kelová s párkom, chlieb    1

 4,-                 1:         Kuracie prsia v slaninovom obale, hranolky                              1

 4,50              2:         Bojnícka pochúťka, ½ ryža, ½ opekané zemiaky                            1,3,7

 5,50              XXL:  Bravčové rezy s červenou fazuľou, 100g ryža, 100g opekané zemiaky   1,7                                                                                                                                                                DEZERT

 

Streda:           19.2.2020

 1,-                 Polievka :  Zemiaková so zeleninou, chlieb    1,9

4,-                 1:         Morčacie kocky s brokolicovo-smotanovou omáčkou, šampiňónová ryža  1,7           

4,50               2:         Vyprážaný bravčový rezeň, varené zemiaky, zeleninová obloha         1,3,7 

5,50             XXL:  Bravčové rezy s červenou fazuľou, 100g ryža, 100g opekané zemiaky     1,7                                                                                                          

Štvrtok :         20.2.2020                  

 1,-                   Polievka:  Krúpková, chlieb   1

4,-                   1:          Bravčové soté s dijonskou horčicou a kaparami, ½ ryža, ½ hranolky               1,7

4,50              2:         Vyprážané vykostené kuracie stehno, zemiaková kaša, kyslá uhorka               1,3,7

 5,-50             XXL: Bravčové rezy s červenou fazuľou, 100g ryža, 100g opekané zemiaky    1,7                                                                                                                                                               DEZERT

 Piatok:           21.2.2020

 1,-                   Polievka:  Slepačí vývar s cestovinou a zeleninou       9

4,-                   1:          Zapečené kuracie prsia so sušenou paradajkou a mozzarelou, opekané zemiaky 1,7 

4,50               2:          Vyprážaný pastiersky syr, hranolky, tatárska omáčka             1,3,7

5,-50             XXL:  Bravčové rezy s červenou fazuľou, 100g ryža, 100g opekané zemiaky       1,7

 

  

1.Obilniny, 2. Kôrovce, 3.vajcia, 4.ryby, 5.arašidy, 6.sójové zrná, 7.mlieko, 8.orechy, 9.zeler, 10.horčica, 11.sézamové semená, 12.kysličník siričitý a siričitany , 13.vlčí bôb, 14.mäkkýše .

 

 

  Polovičné porcie z denného menu sa nerobia

 

Váha mäsa na denné menu v surovom stave je 120g.

 

Jedálny lístok zostavila: Martina Macáková a Tatiana Slobodová